Заслужава си да научиш нов език! Избери онлайн или присъствен курс по английски, немски, испански.

 

Входни тестове в Езиков център LinguaMundi

Предимства

Гъвкава форма на обучение

Може да избирате между присъствени или онлайн курсове по английски, немски и испански. Групово или индивидуално обучение.

Регистрация за изпити

Безплатна регистрация за всички наши курсисти, подготвящи се за международните сертификати Cambridge FIRST, Cambridge ADVANCED и IELTS.

Студентска секция

Всеки курсист има достъп до електронен дневник с информация за курса, присъствени форми, резултати от тестове и електронни сертификати.

Безплатни наваксващи видео уроци

Независимо дали сте отсъствали от урок или искате да си преговорите, на Ваше разположение в студентската секция са безплатни видео уроци към учебния материал.

Електронна библиотека

В студентската секция ще намерите още и селекция от адаптирани аудио книги за всяко ниво. Ако предпочитате книжно тяло, може да изберете от библиотеката в офиса ни.

За учениците 1-12 клас LinguaMundi предлага комплексна програма по английски език, която завършва с покриване на международни стандарти – Cambridge ADVANCED, IELTS. Обучението включва множество завладяващи извънкласни дейности, полагане на примерни изпити и др.
Ако ще кандидатствате в чужбина или ви е необходим международен документ за владеене на език, в LinguaMundi ще Ви подготвим за най-престижните международни изпити по английски и немски – Cambridge ADVANCED, IELTS, GOETHE, TestDAF.
От абсолютно начинаещи (А1) до напреднали (С1) в LinguaMundi ще Ви помогнем да овладеете умения за активно боравене с английски, немски или испански. Напълно безплатно ще определим Вашето ниво преди записване. А Вие може да изберете между присъствен или онлайн курс и групова или индивидуална форма на обучение.

Отзиви

Нашите курсисти остават доволни и не се колебаят да го споделят.Виж повече


Бизнес партньори

От обучения по общ или бизнес английски до строго специализирани обучения по медицински английски, технически английски и езикови академии, LinguaMundi e предпочитан партньор за някои от най-големите компании.Виж повече